пʼятницю, 26 квітня 2019 р.


Христос Воскрес!
Радуймося щиро нині –
Бог дав щастя всій родині,
Бог дав радість нам з небес.
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
У всі часи християни беззаперечно вірили, що кожна подія на Великдень має свій божественний сенс. Існують особливі приписи і обряди на Великдень, правдивість яких навіть не піддається сумніву, про які дізнавалися і вихованці закладу дошкільної освіти № 15 (завідувач Л.Беспала).
Під час тематичних занять діти усіх вікових груп знайомилися із історією та традиціями святкування Пасхи, влаштовували літературні читання, складали навипередки розрізані на декілька частин картонні шаблони писанок, вчилися розмальовувати писанки, виготовляти крашанки, у яких проявилася неповторна дитяча фантазія.

Свято Великодня – це ще й веселі розваги. Вихованці дошкільного закладу танцювали, водили хороводи, співали пісні, грали в народні ігри.
Адміністрація та педагогічний колектив закладу дякує батькам за оформлення щорічної тематичної виставки «Великодній вернісаж», де презентовано власноруч виготовлені вироби неймовірної краси: писанки з бісеру, різноманітні крашанки, великодні кошики, пасхальні композиції, у яких кожен зміг проявити свої здібності та таланти.
За народним повір’ям в ці святкові дні радіє небо і земля. І є в ці дні така мить, коли Господь відкриває небо, щоб почути, і виконати одне заповітне бажання кожної людини, в якої чисте серце. Отож, мрійте і Ваші бажання обов’язково почує Бог!




2 коментарі: